Natuurlijk zijn verlichte 3D frames echte eye-catchers die de aandacht trekken van elke voorbijganger om goede reclame te maken. Maar soms wil je een subtielere uitstraling en past een onverlicht frame beter bij jouw merk of boodschap. Maar wanneer kies je voor onverlichte 3D frames?

1. Natuurlijk licht aanwezig

Als jouw frame wordt geplaatst op een locatie met voldoende natuurlijk licht, is het niet nodig om extra verlichting toe te voegen. Het 3D effect komt ook goed tot zijn recht zonder verlichting en geeft een rustige uitstraling.

2. Subtiele uitstraling gewenst

Soms past een subtielere uitstraling beter bij jouw merk of boodschap. Onverlichte 3D frames hebben een minder opvallende uitstraling en kunnen toch zorgen voor de gewenste visuele impact.

3. Beperkt budget

Verlichte 3D frames zijn over het algemeen duurder dan onverlichte frames. Als jouw budget beperkt is, kan het verstandig zijn om te kiezen voor een onverlicht 3D frame.

4. Geen stroomvoorziening beschikbaar

Op locaties waar geen stroomvoorziening beschikbaar is, is het natuurlijk lastig om verlichte 3D frames te plaatsen. In dit geval bieden onverlichte 3D frames uitkomst.

Bij EFKA bieden ze diverse soorten 3D frames aan, zowel verlicht als onverlicht. Wil je meer weten over deze onverlichte 3D frames? Bekijk dan deze onverlichte 3D frames op de website. Of neem contact op voor persoonlijk advies op maat.

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *