Flyers hangen in winkeletalages, supermarkten en ze worden ook door je brievenbus gegooid. Ze worden gebruikt om een goede indruk achter te laten van je diensten, producten of bedrijf. Je verspreidt flyers om meer klanten of belangstellenden te bereiken. Een flyer moet visueel aantrekkelijk zijn, opvallen en gericht zijn op de doelgroep die je wilt bereiken. Wanneer je de flyer online inzet op jouw website of een social media kanaal, dan vergroot het de kans dat meerdere mensen je boodschap zien. Niet alleen online is het echter een sterke vorm van marketing. Ondanks de technologie van tegenwoordig werkt het namelijk ook nog steeds erg goed wanneer ze fysiek worden afgedrukt. Als de flyer onderdeel is van een grotere campagne, dan is het vaak de bedoeling dat de andere producten dezelfde boodschap overbrengen.

Het ontwerp van de flyers

Het ontwerp is dus van groot belang. Het moet duidelijk zijn wat de boodschap is, maar het moet ook de nieuwsgierigheid opwekken, zodat het publiek verder gaat lezen. De opbouw van de flyer is erg belangrijk hierin, het moet duidelijk en overzichtelijk blijven, de kleuren moeten bij het logo passen en ook het lettertype speelt een grote rol. Naast de vormgeving zijn afbeeldingen erg belangrijk. De afbeeldingen moeten van goede kwaliteit zijn en de juiste boodschap vertellen.

Wat wij voor je kunnen betekenen

Al deze punten dragen bij aan een flyer die het doel duidelijk maken en het juiste publiek trekken. Het ontwerp lever je af bij ons en wij zorgen dat het geregeld wordt. Wanneer je geen duidelijk beeld hebt van wat je precies wilt, zijn wij daar om jou te helpen. We kunnen een afspraak inplannen waar we deze punten bespreken en koppelen aan jouw ideeën. Helder Reclame zoekt alles bij elkaar om aan jouw wensen te voldoen. Ook als je al een ontwerp hebt, zorgen wij ervoor dat de flyer bij de drukker terecht komt en op het juiste adres wordt afgeleverd. Neem vrijblijvend contact op bij eventuele vragen of voor het aanvragen van een offerte.