Wanneer een flyer te klein is voor de informatie of boodschap die je over wilt brengen, zijn brochures een goede optie. Deze hebben meer ruimte doordat er meerdere pagina’s worden gebruikt. Hierdoor kun je denken aan het gebruik van meer afbeeldingen en teksten. Tegenwoordig wordt bijna alles digitaal gedaan en we vinden steeds minder papier in de brievenbus. Net als een folder blijft een brochure nog steeds belangrijk, omdat mensen niet altijd online willen en kunnen zijn. Daarnaast wordt het papieren werk nog steeds erg gewaardeerd.

Kwaliteit van de brochures

Een brochure van goede kwaliteit straalt dat ook uit. Het wordt dan uiteraard aantrekkelijk om er toch even doorheen te bladeren. Bij het gebruik van een lettertype dat bij het doel past, een fijn formaat en aantrekkelijke afbeeldingen, zal er beter naar gekeken worden en wordt er interesse gewekt. Vaak worden ze gebruikt voor of na een presentatie, zodat de belangrijkste informatie nog eens kan worden bekeken. Ook kunnen mensen gezamenlijk de informatie doornemen en bespreken. Net als een flyer is dit een uitstekende manier om je doelgroep te bereiken en te informeren. Hierin kun je laten zien wat de sterke punten zijn en welke producten of diensten je aanbiedt. Ook kun je een goede weerspiegeling maken van je bedrijf. Een strak, net ontwerp wijst op een formeel bedrijf, maar is jouw ontwerp vrolijk en kleurrijk zal dit wijzen op een gezellig bedrijf.

Wij van Helder Reclame

Wij begrijpen dat niet iedereen meteen een ontwerp klaar heeft en deze kan laten drukken. Helder Reclame kan een ontwerp voor je maken, nadat we het over jouw wensen hebben gehad en de mogelijkheden besproken zijn. Op deze manier hopen wij de brochures perfect te kunnen maken. Als alles naar wens is, zal de brochure naar de drukker worden verstuurd en bezorgd worden op het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op en ontvang spoedig een offerte voor het ontwerpen en bedrukken van je brochures.