Het is ontzettend belangrijk om je personeel af en toe te verrassen met een klein presentje. Het zijn tenslotte mensen die elke dag weer klaar staan om jouw bedrijf te laten draaien. Het hoeft helemaal niet zo duur te zijn om een cadeautje aan het personeel te geven. Een bijzondere pen of een koffiebeker worden doorgaans zeer gewaardeerd. Als je wat grappigs wilt geven kun je aanstekers met bieropener weggeven. Dat is bijvoorbeeld een gelegenheid om iedereen op een  bijzondere manier uit te nodigen voor een personeelsfeest. Daar hebben de personeelsleden de gelegenheid om de nieuwe flesopener uit te proberen.

Goedkope cadeautjes

Voor een bedrijf met een groot aantal personeelsleden is het niet altijd gemakkelijk om leuke cadeautjes voor het personeel te vinden. Vooral als het een tijdlang niet zo goed met het bedrijf is gegaan en er nog niet zoveel geld kan worden uitgegeven, is een goedkoop cadeautje passend. Cadeautjes die niet zoveel kosten kunnen echter best leuk zijn. De al eerder genoemde aansteker met flesopener kost nog geen € 0,40 en het is toch een aardigheidje dat door velen zal worden gewaardeerd.

Opdruk

Voor slechts een paar eurocent meer kan een aansteker met flesopener worden voorzien van een opdruk. Die kan bestaan uit tekst, maar ook uit een logo, bijvoorbeeld van het bedrijf. Daarmee kun je je waardering en trots uitspreken voor de inspanningen die iedereen heeft gedaan. Als management hoeft je geen angst te hebben dat zo’n klein gebaar niet wordt gewaardeerd. Iedereen krijgt graag een cadeautje, vooral als daar een aardige boodschap van uitgaat.

Veel keus

Wie een aansteker met bieropener in grote hoeveelheden wil aanschaffen voor zijn personeel heeft veel keus. Dit type aanstekers zijn er namelijk in allerlei varianten. Er zijn wegwerp versies, die weggegooid moeten worden als ze leeg zijn. Er zijn ook navulbare aanstekers met flesopener. Die worden met aanstekerbrandstof gevuld zodra ze leeg zijn. De meest veilige aanstekers met flesopener zijn elektrisch. Als deze aanstekers leeg zijn kunnen ze met een USB oplader weer worden opgeladen. Alle aanstekers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. De flesopeners zijn voorzien van een kinderslot.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *