BMW is al lang een pionier in de wereld van de elektrische auto. De Duitse autofabrikant was zelfs een van de eersten die in 1972 een volledig elektrische auto lanceerde. Nu, na bijna 50 jaar ontwikkeling, staat BMW opnieuw aan de spits van deze snelgroeiende industrie met de lancering van zijn volledig nieuwe lijn elektrische auto’s. Met een bereik van meer dan 500 kilometer en een topsnelheid van 250 km/h zullen deze auto’s zeker de aandacht trekken.

 

De nieuwe BMW elektrische auto’s zijn enkele van de meest technologisch geavanceerde voertuigen op de weg vandaag. Ze hebben een unieke aandrijflijn die vermogen levert aan alle vier de wielen, wat zorgt voor betere tractie en handling op gladde wegen. De auto’s zijn ook uitgerust met een geavanceerd accubeheersysteem dat snel opladen en een groter rijbereik mogelijk maakt.

 

Nu de wereld steeds meer overstapt op elektrische voertuigen, is BMW een van de toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige auto’s die op batterijen rijden. Met een scala aan beschikbare modellen heeft BMW een elektrische auto voor elke behoefte en elk budget. Bovendien zijn alle elektrische auto’s van BMW uitgerust met een reeks indrukwekkende voorzieningen, zoals een snellaadoptie die in slechts 30 minuten 100 km extra bereik oplevert. Met een groeiend aantal laadstations in het hele land is het nog nooit zo eenvoudig geweest om uw elektrische BMW probleemloos te laten rijden. Of u nu naar uw werk pendelt of een lange reis maakt, een elektrische BMW is de perfecte keuze.

 

Misschien wel het meest indrukwekkende kenmerk van deze nieuwe BMW elektrische auto’s zijn de ultra-efficiënte lithium-ion batterijen. Deze batterijen zijn in staat om tot 500 kilometer rijbereik op een enkele lading, dat is meer dan genoeg voor de meeste dagelijkse woon-werkverkeer. En mocht de accu toch leeg raken dan is het opladen een fluitje van een cent. Met name de nieuwere BMW EV’s maken gebruik van een BMW laadkabel met een type 2 stekker geschikt voor 3 fase opladen tot 16 Ampère. Deze laden de accu efficiënt op van 0 naar 100% in minder dan 8 uur. De plugin hybrid modellen van BMW gebruiken een type 2 laadkabel geschikt voor 1 fase opladen tot 16 Ampère. Het lagere laadvermogen van 3,7 kW is voldoende voor de kleinere accu. 

 

Als je in de markt bent voor een nieuwe auto en op zoek bent naar iets dat milieuvriendelijk is en leuk om in te rijden, dan moet je zeker eens kijken naar BMW’s gloednieuwe lijn van elektrische auto’s. Met hun geavanceerde technologie, grotere actieradius en slanke design zullen deze auto’s uw verwachtingen zeker overtreffen.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *