Wanneer je naar een oplossing voor internet en televisie op zoek bent, zijn er twee mogelijkheden: alles in 1 pakketten en internet en tv pakketten. De pakketten lijken op elkaar, maar er zijn verschillen. Weet je het verschil tussen deze pakketten niet, of weet je niet waar je voor moet kiezen? Lees in deze blog meer informatie over alles in 1 en internet & tv pakketten en maak op basis daarvan jouw keuze voor een pakket!

Aanwezigheid van vaste telefonie

Dit is eigenlijk het grootste verschil. In een alles in 1 pakket zit vaste telefonie inbegrepen en in een internet en tv pakket niet. Alles in 1 staat dan ook voor de drie diensten: internet, tv en vaste telefonie. Deze pakketten blijven altijd populair, maar ook internet en tv pakketten zijn populair. Er zijn tevens ook nog alleen internet pakketten, die dus ook geen tv bevatten (je kiest dan dus alleen voor internet van een provider), en internet en bellen pakketten (geen televisie).

Prijs

Hoewel internet en tv pakketten wat goedkoper zijn dan alles in 1 pakketten, omdat je twee diensten afsluit in plaats van drie, is het verschil niet groot. Dat is ook omdat vaste telefonie de goedkoopste dienst van de drie is. Prijs zou je dus kunnen kiezen als factor, maar er zijn in de meeste gevallen geen grote verschillen.

Welk pakket kiezen?

Voor welk pakket je moet kiezen, hangt af van je eigen voorkeuren. Wil je graag vaste telefonie? Kies dan voor een alles in 1 pakket. Heb je geen vaste telefonie nodig of wil je een beetje besparen? Dan kan het verstandig zijn voor een internet en tv pakket te kiezen. Bij elke keuze geldt: door pakketten te vergelijken, bespaar je en vind je jouw favoriete pakket!

Waar vergelijk ik pakketten?

Internet & tv en alles in 1 pakketten vergelijken doe je op www.allesin1check.nl. Door te vergelijken weet je niet alleen welk soort pakket bij jou past, maar ook welk specifiek pakket de beste voor jou is op basis van jouw voorkeuren en wensen. Hierdoor vind je jouw meest geschikte pakket!

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *