Reclame maken kan zó eenvoudig en voordelig zijn. Hoe? Door mensen met jouw logo te laten rondlopen. En dat kan op een manier waarop zij het ook leuk vinden. Door kleding te bedrukken. Je kunt het groot aanpakken en shirts of jasjes bedrukken, maar het kan ook best wat kleiner. Zo kun je ook accessoires zoals petten bedrukken. Je kunt er een achterliggende gedachte aan hangen, zoals sport en bewegen stimuleren. Gebruik dan bijvoorbeeld sportkleding als promotiemateriaal.

Sport

Wist je dat vooral millennials het heel leuk vinden om kleding van een merk te dragen? Dat zijn mensen die geboren zijn tussen 1980 en 2000. Wie heeft ze niet in de doelgroep? Natuurlijk is niet elk bedrijfslogo even ‘sexy’ om te dragen, maar met een leuke boodschap kan het dat wel worden. Doe je dit bij eigen medewerkers, dan geeft dat ze een trots gevoel en meer saamhorigheid. Je kunt hippe hoodies voor in het weekend hiervoor inzetten, of softshelljassen voor kouder weer. Maar zoals gezegd kun je ook sportkleding bedrukken om beweging te stimuleren. Schrijf je bijvoorbeeld samen met collega’s in voor een hardloopevent, natuurlijk met eigen shirtjes! Samen hardlopen maakt bovendien voor de meesten dat ze het langer volhouden. Je kunt elkaar stimuleren om door te gaan. Goed bezig!

Duurzaamheid

Sportiviteit is een ideaal dat je door middel van kleding bedrukken prima kunt stimuleren. Dat komt goed en gezond over op anderen. Een ander ideaal dat je kunt hebben en misschien wilt stimuleren is duurzaamheid. Tassen lenen zich uitstekend voor het stimuleren van duurzaamheid. Zo kun je tassen van gerecycled plastic bedrukken of tassen van katoen. Deze gaan lang mee en vervangen dus een heleboel plastic tasjes. Mensen gaan ermee naar school, naar het werk of doen er boodschappen mee. Op die manier word jij overal op straat gezien als je je logo op een duurzame tas drukt!

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *