Voordelen van bedrijfsnaamborden

Een bedrijf wil aan de buitenwereld graag laten zien wie ze zijn en waarvoor ze staan. Meestal gebeurt dit met trots omdat een bedrijf trots wil zijn op wat te bereikt hebben of wat ze nog willen bereiken. Heel vaak zien we dat bedrijven heel hip zijn met de mooie visitekaartjes, maar dat er dan een ouderwets bedrijfsnaambord hangt aan de muur. Eigenlijk is dat een beetje zonde want een goed bedrijfsnaambord maakt wel dat het bedrijf serieus wordt genomen.

Meest voorkomende bedrijfsnaamborden

Van tevoren is het als bedrijf een must om goed na te denken over het type bedrijfsnaambord dat er op de muur gehangen moet worden. Dient het louter om aan de muur te hangen of dient het bord om buiten op te hangen. In geval van dat laatste is het niet onverstandig om een materiaal te kiezen die elke weersomstandigheid kan weerstaan.

Veelal wordt er gekozen voor aluminium bedrijfsnaamborden. Aluminium is een soort stof die zowel geschikt is voor de regen als voor de sneeuw. Het is iets duurder in aankoop, maar het gaat langer mee, dus eigenlijk is dit de beste investering qua materiaal.

Grootte van het bedrijfsnaambord

Het grootste voordeel met een bedrijfsnaambord is dat je er alle kanten mee kunt omspringen als je het hebt over de grootte. In principe bestaan er geen standaard maten omdat dit nogal eens een op maat gemaakt project moet worden. Sommige bedrijven zullen ervoor kiezen om de grootte te baseren op de deur of juist een hele muur die in beslag genomen mag worden. 1 tip die ik je wel mag meegeven is: als je een bedrijfsnaambord laat maken op maat, zorg er dan direct voor dat je boorgaatjes hebt laten maken aan elke hoek van het bordje. Op deze manier kan je het naambordje direct in de muur bevestigen.

Een extra groot voordeel is dat je bet bedrijfsnaambordje kan vastmaken met een antidiefstal beveiliging.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *