Vast en zeker heb je wel eens iemand in je bedrijf die een jubileum heeft, afscheid neemt of die je om een andere reden in het zonnetje wilt zetten. En dat kan uitstekend met relatiegeschenken. En dan mag je best groot uitpakken met een groter, mooi cadeau. Dat moet eigenlijk zelfs. Maar maak het ook niet té groot; dat geeft de ontvanger juist een ongemakkelijk gevoel. Wat zit daar nu precies tussenin? En wat zijn de do’s en dont’s van relatiegeschenken als bedankje?

Mokken bedrukken

Een mok bedrukken wordt veel voor dit doeleinde gedaan. Een mok geeft je de mogelijkheid een persoonlijke boodschap af te geven en is bovendien altijd nuttig. Ook als onderdeel van een geschenksetje. Iemand die graag koffie drinkt, wil dat natuurlijk comfortabel doen, met een passende mok. Een mok kun je bovendien ook leuk inpakken met leuke goodies erbij.

Wijn!

Iemand die graag wijn drinkt? Dan is het helemaal niet moeilijk om iets passends te vinden. Een fles wijn of een wijnset wordt het dan natuurlijk! Wijn kan in een leuke set worden verwerkt met bijvoorbeeld een opener en/of een glas, verpakt in een leuke gegraveerde doos.

Badartikelen voor de levensgenieter

Koffie of wijn, de echte levensgenieter haalt er het allerbeste uit. Levensgenieters kunnen ook vaak genieten van een heerlijk bad of een dagje naar de spa. Daarom zijn setjes met zeepjes, schuimpjes et cetera voor in bad een goede optie. Bijvoorbeeld met een mooie bedrukte handdoek erbij. Of misschien nog wel iets luxer met een badjas en hamamdoek erbij.

Het gaat niet om jou

We hebben het al even kort gehad over het feit dat je niet te groot moet uitpakken. Er zijn nog meer dont’s als het gaat om relatiegeschenken, die je even moet weten. Zet jezelf ook niet teveel in de schijnwerpers. Het gaat vooral om degene die je wilt bedanken. Gebruik een subtiele bedrukking van je logo met de boodschap in het groot. Die is belangrijk!

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *